Panasonic

  • Client : Goodman
  • |
  • Location : Highbrook, Auckland
  • |
  • Status : Completed 2013
  • |
  • Size : Office: 2200 sqm, Warehouse: 5300 sqm

The striking façade was influenced by the tenants leading edge technology focus.  A prominent cantilevered picture window in high performance glass dominates the offices’ north elevation, affording views over the estuary.  The facility will become Panasonic's new national head office and distribution centre, accommodating the company's Auckland workforce. The building incorporates sustainable construction materials and the warehouse is covered with 312m2 of solar panels considered to be one of the largest areas of solar panels utilised on an industrial building in New Zealand.  The office fit out design was completed by WMZ Interior.