Panasonic Office

  • Client : Goodman
  • |
  • Location : Highbrook, Auckland
  • |
  • Status : Completed 2013
  • |
  • Size : 2,200 sqm

The striking façade was influenced by the tenants leading edge technology focus.  A prominent cantilevered picture window dominates the offices’ north elevation, affording views over the estuary.  On entering the building visitors are greeted in an expansive reception with a large atrium linking views to the breakout lounge and open plan offices on the first floor.  Aluminium composite clad meeting rooms cantilever into the void over the lobby and echo the exterior design aesthetic.  The ground floor provides meeting and showrooms for external visitors as well as customer services & workshop space.  The onsite commercial kitchen with cafeteria and North West facing patio adds a vibrant social facility for the 100 staff.