Cosco Head Office

  • Client : Cosco
  • |
  • Location : Auckland
  • |
  • Status : Completed 2010
  • |
  • Size : 680 sqm

WMZI relocated international shipping firm Cosco’s New Zealand office into a character 1920’s warehouse space.  The open plan spaces feature exposed timber trusses overhead, with polished concrete floors in the circulation and function/lunchroom areas.  A pixelated wave pattern in the carpeted floor blurs the separation between the enclosed office/ meeting rooms and the open plan areas. 

Shipping container imagery is reflected in the custom designed screen and floor rug in the reception area.  A raised floor section and planter box with foliage screening designates a multifunction breakout space for staff and their clients.

Staff facilities included space for a small onsite gym.